Personvern

Vi tar personvern alvor her på Zen Cart Norge, og denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hva som samles inn av personlig informasjon, og hvordan dette brukes.

Zen Cart Norge, ved Rune Rasmussen, er behandlingsansvarlig for nettstedets behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning.

Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom din bruk av Zen Cart Norge, samt generell informasjon om hvordan personopplysninger behandles i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Personopplysninger

Personopplysninger begrenses til navn, e-post og telefon angitt av bruker ved registrering, for nødvendig verifisering og identifisering av bruker. IP vil også kunne bli logget og lagret, av hensyn til identifisering og bevisbyrde ved missbruk.

Du har etter gjeldende lovgivning rett til innsyn i dine registrerte personopplysninger. Det vil si at du har rett til å be om å få disse tilsendt, samt be om retting og sletting. Ved sletting av brukerkonto vil eventuelle innlegg i forum ikke bli slettet, da det vil ødelegge for alle brukere som søker informasjon.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Personopplysninger til tredjepart

Zen Cart Norge vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles dersom vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene dersom dette er nødvendig for å utføre tjenester for Zen Cart Norge.

Informasjonskapsler (Cookies)

Det bruker informasjonskapsler (cookies) på Zen Cart Norge nettsider. Informasjonskapsler er små midlertidige informasjonsfiler (tekstfiler) som blir liggende igjen på datamaskinen din for at nettstedet vår skal kunne fungere best mulig, bl.a. ved å muliggjøre registrering og innlogging.

Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom menyvalg som «Innstillinger», «Sikkerhet» e.l. (se lenke til nettvett.no nedenfor). Dersom du slår av informasjonskapselfunksjonen, kan du likevel bruke våre nettsider, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere helt optimalt. Eksempel på slik funksjonalitet er kontaktskjema (p.g.a. søppelbeskyttelse) og innlogging.

Se Nettvett.no for mer generell informasjon om informasjonskapsler, og hvordan slette og avvise disse: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Kontaktopplysninger

Du finner oppdaterte kontaktskjema på vår kontaktside.

Skroll til toppen